Nejnovější recenze ze sekce Helmy na motorku
Splňuje očekávané.
- Výklopná, sluneční clona, levná
- Neni S jako S tahle tlačí na líce, nová HJC 90 netlacila, seděla... Oplatí se navštívit obchod Motozem
Postupem času se ukáže, třeba výstelka povolí
- supr
kvalitna prilba k pomeru za aku cenu bola kupena. Rozmer sedi. Spociatku bola prilba dost natesno, no po troch jazdach sa uz celkom dobre prisposobila, vytlacila. Prilbu doporucujem.
- Hezký design
- Slušné zpracování
- Aerodynamický hluk v přílbě
- Při dešti se kapky protlačí dovnitř buď přes horní větrací otvor ( ikdyž je zavřítý) nebo přes hledí.
Průměrná přilba za adekvátní cenu. Nejvíce mně vadí ta pronikající voda. Hluk je asi adekvátní k ceně ale nemám porovnání s jinou značkou.
Jediná drobnost nejsou zatím zatmavená plexi -objednáno
- Perfektně sedí absolutní spokojenost
- Krásný barvy
- Větrání
- Materiál
- Váha
- Vnitřek helmy
Skvělá helma, lehká, perfektně větrá a ty barvy naprosto dokonalý, na fotce to tak nevypadalo. Měl jsem už pár značek, ale tahle je bezkonkurenční
Moje prvni helma, prekvapive po zkouseni jinych znacek ala Cassida, kdy mi helmy v XL byly do pul cela a slunecni clony do pulky oci, tahle helma prekvapive ve velikosti M sedi suprove.
- Kvalitní zpracování, nic nevrže
- Pohodlná
- o něco málo hlučnější než integrální přilba
Po osmi letech se mi začala rozpadat integrální přilba od Scorpionu, tak jsem si pořídil překlápěčku Airoh REV19. Jak se záhy ukázalo, byla to chyba, mizerné zpracování, přilba vrzala, hodně se mlžila, plexi nešlo pootevřít. Plexi mělo jen dvě polohy, zcela otevřeno/zcela zavřeno, to jsem si, když jsem přilbu zkoušel v obchodě úplně neuvědomil a bylo to její největší mínus. Po dvou letech, kdy padala sprostá slova pokaždé, když bylo méně než 15°C, nebo pršelo, jsem se rozhodl pro výměnu za Scorpion Exo-Tech EVO Carbon a nelituji. Zpracování i polstrování je minimálně o level výše než u Airohu (jasně i cena je vyšší). Když je chladno, tak si malinko pootevřu plexi a nemlží se. Pinlock by to asi taky vyřešil, ale nemám ho rád, tak ho nepoužívám. Jediné v čem byl Airoh lepší, že mi o trochu méně foukalo na bradu. Proti původní integrálce jsou obě ty překlápěčky, které zmiňuji, o něco hlučnější, což je pochopitelné vzhledem k jejich konstrukci. To je asi tak vše, co dle mé zkušenosti k této přilbě mohu napsat.
- Pohodlná.
- Malý úchyt pro zvedání plexi.
Kvalitní helma.Bohužel ovládání sluneční clony je v levo dole, kde prochází kabely od interkomu.Doufám, že se časem nepoškodí.
Kvalitní zboží.
- Reto, sedi hezky
- není sluneční clona, ale to jsem věděl ...
Špatné zapínání
- Skvělé
- Velikost odpovídá ,jsem velmi spokojena
Helma sedí perfektně a jsem naprosto spokojen. Zatím použita krátce, ale bez výhrad.
- Super cena, kvalita, design
- Je třeba osobně vyzkoušet velikost, tabulky nejsou vždy přesné
Za ty peníze slušná hekma, kvalitní zpracování a pěkný design. Hlavní v rozhodování bylo, že kupuji Český výrobek a podporuji naše lidi z XRC.
- špičková
- nefouká v ní
škoda že sluneční clona nejde níže k nosu
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »