Nejnovější recenze ze sekce Helmy na motorku
- Kvalita
- Hezká
- Dobrá cena ve výprodeji
- Novější model 71 je kulatější, nesedí mi a není tak hezká
Spokojený
super helma,má vše co potřebujete
Proste Shoei. Tam neni moc co dodat. Po tom, co me zklamaly prilby od jisteho nemeckeho vyrobce, ve stejne cenove hladine, mam od Shoei treti typ helmy a opet perfektni. U teto znacky proste cena odpovida kvalite, kterou si kupujete. Vzdy pohodlne i na dlouhe cesty, vzdy prijemne tiche, vzdy pekfektni zpracovani.
- Perfektni zpracovani
- Slunecni clona nic moc
- Jedina helma, ktera me netlacila (vyzkouseno cca 10+ helem)
- Perfektni slunecni clona (az dolu)
- Zpracovani nic moc na helmu za 10k (porovnani treba s HJC)
- Kdyby mi sedela nejaka jina, tak beru jinou
Zpracovani je hodne odbyte, mel jsem v ruce cca 3 ks stejne velikosti, v ruznych barvach. Helmy ale byly kazda "jina". U jednoho kousku nebyla slunecni clona poradne fixovana - pri vysunuti poskakovala a vydavala neprijemne "drnkave" zvuky.
Oproti konkurenci ve stejne cenove relaci mi prijde jako nizsi kategorie
- Bezpečný výrobek v poměru s cenou..
U tohoto výrobku se udává velikost dle objemu hlavy ( tabulka ).nesmí se na údaje spoléhat. Vždy je to nejméně třeba o jednu až druhou řadu větší. To v mém případě.
Proto vždy k zasílanému zbožím počítá prodávající s přiloženou vratkou. Určitě ze skušeností. To lze ohodnotit.
ok
- Asi cena a možnost instalace sluchátek a interkomu
Helmu mám asi jeden rok - koupil jsem o číslo větší, ale tlačila na stranách do tváří, což jsem vyřešil vcelku brutálním způsobem. Helmu jsem dole na stranách uchopil a vší silou párkrát roztáhnul a světe div se - sedí jako ulitá - na tváře netlačí. Používám z čínským interkomem k navigaci v telefonu. Do 90 Km v pohodě.
Když to shrnu - koupit o číslo větší a nebát se silou roztáhnout.
Ještě dodám že i brýle jdou dobře nasadit, což byl před roztažením problém.
zatím si zvykám, ale vypadá že to bude dobrý
W-TEC V537 Black Heart
Přidáno: 3. června 2023
(naposledy upraveno 3. června 2023)
Zakoupeno v inSPORTline.cz
- Nemá kšilt.
- Lehkost
- Dokonalost zpracování
- Kvalitní helma na scooter za rozumnou cenu.
Splňuje přesně to, co je očekáváno...
- Lehká a kvalitní vyklápěcí helma s jednoduchým ovládáním. Je vidět, že si Schubrt dal záležet. Oproti C4 pro je mnohem více odvětraná, lehčí a má hezčí dizajn. Výhled z helmy je skvělý ve všech směrech. Vystélka helmy je z kvalitních a na dotek velmi příjemná látka. Vřelé doporučuji.
- Je opravdu tichá a pohodlná
Nápaditý design přilby, v ceně pinlock, příjemné ovládání sluneční clony, celkově povedené provedení.
- skvěle sedí
- lehoučká
- pinlock součástí
- nízkoprofilová, nekryje bradu jako vyšší přilby, což ale není nutně nevýhoda.
- v ose přilby je mírné zaspičatění, což dělá problematickým přilepení akční kamerky ve středu.
Nosil jsem poměrně těžkou přilbu Shark, překlápěčku, která je skvělá, ale opravdu dost těžká. Tato je oproti tomu lehoučká. Jednoznačně doporučuji.
Vyplatí se zainvestovat. Je to kvalitka.
Dobrá cena,přilba sedí dobře se plní svůj účel.
- Vše v pořádku
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »